Michael Barnaart introduceert Tricomatic, een slimme configurator waarmee ontwerpen gepersonaliseerd kunnen worden. Dit maakt de ontwerper bekend in een persbericht. Barnaart wil hiermee de wereld verduurzamen en nog beter de klant van dienst zijn.

“Met deze stap stemt de ontwerper het maakproces af op individuele wensen. Eerst stellen klanten hun perfecte item samen door, met behulp van een natuurgetrouwe configurator, eigen kleurcombinaties te maken. Pas daarna gaat het unieke, ambachtelijke kledingstuk in productie,” aldus het bericht.

De kledingstukken uit de Tricomatic worden in hetzelfde Nederlandse atelier vervaardigd als andere collectiestukken. De prijzen van de individuele bestellingen zijn dan ook van hetzelfde niveau. Barnaart maakt elk seizoen nieuwe kleurenpaletten en basisontwerpen. “Door samen met mij een heel nieuw kledingstuk te creëren ben je als klant ook maker. Dat is voor beide partijen een spannende en inspirerende ervaring. En het mooie is dat we op deze manier samen de strijd aangaan tegen overproductie,” aldus Barnaart.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN