• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • OppoSuits lanceert kindercollecties

OppoSuits lanceert kindercollecties

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Pakkenmerk Opposuits maakt nu ook pakken voor jongens. De collectie voor jongens tussen de 2 en 8 jaar en jongens tussen de 10 en 16 jaar is via de website van het merk te koop en zal vanaf september bij andere verkooppunten liggen.

”We kregen steeds meer vraag vanuit de markt om ook pakken voor kinderen te gaan produceren. Het was voor ons dus logisch om deze stap te nemen,” aldus mede-oprichter en eigenaar Guus Bakker in het persbericht.

Elk pak bestaat uit een jasje, pantalon en een stropdas die veilig is voor kinderen. De collectie bevat pakken met kleurrijke en opvallende prints, zoals stripboekenprints of televisie-prints. Voor de de jongste leeftijdscategorie kan een compleet pak gekocht worden voor 54,95 euro. Voor tieners hangt een prijskaartje van 64,95 euro aan een pak. Ouders en kinderen kunnen eveneens matchen, de prints voor de jongenspakken zijn namelijk ook leverbaar voor volwassenen.

De jongenscollectie is vanaf dit najaar onder andere te koop bij warenhuizen De Bijenkorf, Hudson’s Bay, Selfridges en Macy’s en online bij Bol.com.

Beeld: OppoSuits

OppoSuits