• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Para Mi SS22 collectie

Para Mi SS22 collectie

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Mode

Para Mi SS22

Trendy kleuren, stijlvolle prints, authentieke en vernieuwende denim wassingen en verfijnde details. Bij Para Mi draait alles om pasvorm, comfort en kwaliteit. Dit zie je ook terug in de Spring/Summer Collectie 2022 waarbij het merk zich vasthoudt aan de goede pasvorm en comfort, die terugkomen in een breed aanbod van zowel bekende als nieuwe pasvormen zoals wide, tapered en loose fits. Denim ontbreekt natuurlijk niet bij een merk als Para Mi. De wassingen lopen uiteen van clean tot destroyed. Naast het commerciële denim-aanbod is er ook een stoere twist in de collectie te vinden in de Vintage Denim, met de wassing Light Sky als absolute bestseller.

Dit seizoen presenteert Para Mi ook een nieuw programma genaamd: Sweet Cotton. Een programma bestaande uit één perfect zittende broek verkrijgbaar in vijftien uiteenlopende kleuren, zoals de felle kleuren Mango, Grapefruit en Royal Blue en de pasteltinten Dreamy Mint, Powder Blue en Soft Lilac. Daarnaast zijn de natuurtinten herontdekt in mooie en nieuwe kleurvariaties in de bestaande basiskwaliteiten.

De showroom van Para Mi bevindt zich op slechts enkele minuten afstand van het hoofdkantoor en magazijn. Uiteraard worden alle maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM in acht genomen. U vindt de showroom aan de Sloterweg 303F te Badhoevedorp.

Lees meer over Para Mi op de merkpagina: fashionunited.com/companies/para-mi

Para Mi
Partner Content
SS22
Scroll down to read more