• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Petrol Industries stapt in damesmode

Petrol Industries stapt in damesmode

Door Caitlyn Terra

15 jan. 2019

Mode

De familie wordt uitgebreid, Petrol Industries kleedt niet alleen mannen en kinderen maar binnenkort ook vrouwen. Dit maakt het merk bekend in een persbericht. Dit najaar zal de eerste collectie voor dames verkrijgbaar zijn.

“We hebben ons jarenlang gefocust op de mannencollectie, waarbij we als merk ontzettend zijn gegroeid. We zijn er daarom van overtuigd dat de women collectie een groot succes wordt. De eerste reacties zijn in ieder geval veelbelovend,” aldus CEO Elwin Flint in het persbericht. De collectie wordt gelanceerd op de Panorama beurs in Berlijn van 15 tot en met 17 januari en is ook op Modefabriek te zien. Petrol Industries staat bekend om het stoere imago, maar de damescollectie zal ook vrouwelijke en zachte accenten hebben. “Juist die clash tussen stoer en vrouwelijk kenmerkt de collectie,” aldus het bericht.

“Wij willen elke vrouw trots laten zijn op wie ze is. Ook hopen we dat vrouwen zichzelf krachtig en zelfverzekerd voelen wanneer ze onze kleding dragen. Niet verwonderlijk dat de sparkle terugkomt op al onze kledingstukken: het is een constante reminder aan elke vrouw die onze kleding draagt,” aldus ontwerper damesmode bij Petrol Industries Simone Rommelaars in het bericht. Het motto is dan ook ‘Designed to let every women find her sparkle’ voor de collectie. Met de lancering van de damescollectie hoopt Petrol Industries een allround merk te worden.

Beeld: Petrol Industries

Petrol Industries