Plusman Big & Tall stapt het kanaal over en wordt nu ook geïntroduceerd in Groot-Britannië en Ierland. “Van deze twee markten hebben we goede verwachtingen,” aldus eigenaar Sven Oudgenoeg in het persbericht.

”De vraag naar kwalitatief goede kleding voor een prima prijs voor onze doelgroep is groeiend,” licht Oudgenoeg toe. “Plusman biedt kleding van gerenommeerde merken die toevallig hun specialiteit of toegevoegde waarden hebben in het maken van kleding voor de man met de grote maat. Met een letterlijk groeiend bevolking op de eilanden bedienen we dus een groeiend segment van de markt.” Voor die markt heeft Plusman ook de Britse merken KAM Jeanswear en D555 toegevoegd aan het assortiment.

“We merken gewoon dat de wat forsere man ook graag goed gekleed gaat tegen een goede prijs. En dat is wat Plusman haar klanten biedt met het gemak van thuis kunnen winkelen,” vult PR-manager Arnoud Siekmans aan. Het merk verkoopt Europese merken en heeft een assortiment van ondergoed, tot overhemden en casual kleding.

Het van oorsprong Spaanse concept van Plusman deed vier jaar geleden zijn intrede in de Nederlandse markt. Op het Europese vasteland is Plusman ook aanwezig in België en Duitsland.