• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • PME Legend XV-jeans

Mode

PME Legend XV-jeans

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

26 apr. 2021

De XV-jeans is een ode aan twee van de meest memorabele PME Legend jeans: de Aviator en de PME Legend Nightflight. Deze broeken zijn respectievelijk 10 (X) en 5 (V) jaar geleden ontwikkeld en sindsdien succesvol. We hebben de belangrijkste kenmerken van elke denim gebruikt en deze gecombineerd tot een compleet nieuwe jeans. De XV-jeans is verkrijgbaar in 3 wassingen: Dark Blue, Faded Black en Soft Light Grey.

XV-jeans is een combinatie van katoen en elastaan, waardoor hij erg comfortabel zit. Het XV-logo is geplaatst op de coin pocket in de vorm van een borduursel, op de knoop en op het jacron label op de achterkant van de tailleband. De lijn op de voorzakken is geïnspireerd op de vleugel van een cargovliegtuig en maakt de XV denim uniek.

De XV-jeans wordt ondersteund door een capsule collectie met diverse uitgesproken items, waarin het ontwerp van de Dakota DC-3 een herkenbare referentie is. Voor deze innovatieve collectie hebben we nagedacht over de toekomst van het merk-DNA van PME Legend. Aviation blijft het centrale thema, maar we tillen het naar een hoger niveau: strakke en technische kenmerken geven elk product een moderne twist.

PME Legend Tailwheel jeans

Een echte must-have. De Tailwheel jeans: de nieuwste denim van PME Legend. De Tailwheel is een slim fit jeans met een narrow leg en een klassieke 5-pocket constructie. De jeans zijn uitgevoerd in zachte materialen en bieden veel draagcomfort. Aan elk detail is gedacht. Beide voorzakken worden verstevigd met een kenmerkend stuk jeans. De typerende PME Legend details, zoals de propellor knoopsluiting, ronden het design af. De Tailwheel is verkrijgbaar in diverse wassingen. Zo kun je voor elke gelegenheid de ideale uitvoering kiezen. Een klassieke blauwe wassing – of nou een lichtere of een donkere – is altijd de juiste keuze. Deze wassingen kun je perfect combineren met al jouw favoriete items. De Tailwheel is ook beschikbaar in verschillende kleuren Colored Denim. Deze items zijn gemaakt van een comfortabel, garment-dyed materiaal voor een stoere look.

Lees meer over PME Legend op de merkpagina: fashionunited.com/companies/pme-legend