• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Presly & Sun iconic men’s basics

Presly & Sun iconic men’s basics

PARTNER CONTENTPRESS RELEASE
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Presly & Sun, wat zijn roots heeft in Californië, lanceerde half augustus zijn eerste collectie; iconic basic’s voor mannen. De Californische mythe kan iedereen beschrijven en is voelbaar in alles waar het merk voor staat. Het staat voor vrijheid, voor muziek, zon, zee, strand, maar ook voor eerlijkheid, vriendschap, verbondenheid, plezier en geluk. Hier raken we het hart van Presly & Sun.

Met een verfjnde en subtiel uitgesproken iconic basic collectie, biedt Presly & Sun mannen de mogelijkheid hun verantwoordelijkheid te nemen om spaarzaam en bewust om te gaan met mode. Door de perfecte balans tussen minimalistisch design en uitstekende kwaliteit, transformeert Presly &Sun jouw garderobe in een team van kledingstukken die eindeloos met elkaar samenwerken. Hoodies, sweats, chino’s, shorts. T-shirts, polo’s, knits, ondergoed en leren tassen en riemen die perfect met elkaar zijn te combineren.

Door te werken met uitsluitend kwalitatieve materialen en dit te combineren met een tijdloos design, maakt Presly & Sun het jou mogelijk collecties duurzaam te dragen over de seizoenen heen. Wij noemen dit Frugal Fashion. Zuinig en bewust omgaan met mode. Ons antwoord op fast fashion. Wij inspireren mannen om met onze iconic basics puur zichzelf te zijn. Vol zelfvertrouwen jezelf uitspreken. Subtiel gedragen met het iconisch logo. Zo verbind Presly & Sun zich met jouw identiteit.

Lees meer over Presly & Sun op de merkpagina: fashionunited.com/companies/presly-and-sun

Presly & Sun
Press Release