• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • PVH Corp sluit supply chain partnerschap met Li & Fung

PVH Corp sluit supply chain partnerschap met Li & Fung

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

PVH Corp heeft een nieuwe overeenkomst getekend met het in Hongkong gevestigde Li & Fung Limited. De wereldwijde supply chain management onderneming Li & Fung zal de huidige supply chain van PVH gaan versterken. Het nieuw strategisch partnerschap vervangt de vorige afspraken en zal van kracht zijn vanaf 1 juli 2017.

Het partnerschap zal voordelen bieden voor beide partijen, maar vooral voor PVH, nu Li & Fung de expertise en technologie zal inzetten om de supply chain van PVH te verbeteren.

Daniel Grieder, CEO Tommy Hilfiger Global & PVH Europe verklaarde: “Onze focus is om een meer effectieve en efficiënte supply chain te creëren die ons in staat stelt om ons aan te passen en te evolueren, zodat we voorop kunnen blijven in de snel veranderende industrie. Deze transformatie in onze sourcing strategie is een belangrijke stap in ons initiatief om de snelheid voor de markt te verbeteren en om de consumenteninzichten sneller te integreren in onze nieuwe collecties.”

Spencer Fung, CEO van Li & Fung vult aan: “We hebben een langdurige relatie met PVH gehad en we zijn verheugd om daarop verder te bouwen onder dit nieuwe strategische partnerschap, waar we een mogelijkheid hebben om wat wij als de ‘Supply Chain van de Toekomst’ zien te creëren.”

Beeld: Tommy Hilfiger via PVH website

li & sung
PVH Corp