• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Quiz: 5 vragen over het modenieuws van april 2021

Quiz: 5 vragen over het modenieuws van april 2021

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Mode

De eerste paar dagen van mei zijn al weer voorbij, wat betekent dat het tijd is voor een terugblik op de maand april. Een maand van heugelijke nieuws, maar ook verdrietige momenten.

Zowel in Nederland als België mochten de winkels eind april weer open zonder het maken van winkelafspraken. Bij diverse modemerken en -groepen bleek ook dat de resultaten van het eerste kwartaal hoger waren dan voor de pandemie en loungewear lijkt in de Lyst Index op zijn retour te zijn. Daarnaast onthulde het Belgische Galeria Inno een compleet nieuwe strategie inclusief een rebranding naar Inno en het Nederlandse Brandfield wordt overgenomen door Fashionette AG.

Dit is nog maar een greep uit de honderden artikelen die op FashionUnited verschenen deze maand. Hoeveel weet u nog van het nieuws. Test het met deze korte quiz.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Beeld: Unsplash

april 2021
nieuwsquiz
QUIZ