• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Registratie voor de 34e IAF World Fashion Convention nu geopend!

Mode

Registratie voor de 34e IAF World Fashion Convention nu geopend!

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

22 mei 2018

De 34e IAF World Fashion Convention wordt dit jaar georganiseerd door IAF (de internationale organisatie voor de kledingindustrie) in samenwerking met brancheorganisatie Modint en wordt gehouden op 9 en 10 oktober 2018 in Maastricht. De internationale conventie richt zich op beslissers in de werelwijde kledingindustrie. Internationale topsprekers behandelen de hele breedte van de modeketen: van grondstoffengebruik en sourcing tot supply chain management en retail.

Thema: ‘Building a smart future for fashion’.
In een wereld waarin prijzen niet meer omlaag kunnen, waarin schepen niet sneller gaan varen en waarin mensen niet veel harder kunnen werken, bereiken we verbeteringen in onze industrie alleen door slimmer te werken. Slimme samenwerking in de supply chain, slimme nieuwe machines en vooral slimme mensen. Tijdens het congres krijgt u een groot aantal inspirerende voorbeelden van een slimmere kledingindustrie aangereikt.

Publiek
Het IAF congres biedt u inzicht in de ontwikkelingen in onze industrie op wereldschaal. Maar het is ook een prima gelegenheid om te netwerken. We verwachten tussen de 200 en 250 gasten. Dat zijn veel Nederlandse, Duitse en Belgische modebedrijven, maar ook een internationale groep van vertegenwoordigers en toeleveranciers uit de internationale modeindustrie is ruim aanwezig.

Programma en sprekers
Op maandagavond, 8 oktober wordt het congres feestelijk geopend op het Maastrichtse Stadhuis. Op dinsdag en woensdag 9 en 10 oktober vindt de tweedaagse conferentie plaats in het Crowne Plaza hotel in Maastricht. Het belooft een topprogramma te worden met sprekers van grote internationale merken en retailers, experts en vernieuwers. Sprekers van voorgaande edities kwamen onder andere van PVH, H&M, Hugo Boss, Desigual, Disney, VF, Zegna, Esquel, Escada en ook McKinsey, Boston Consulting Group, de ILO, de Wereldbank en de OESO. Voor dit jaar hebben we al bevestiging van onder andere Puma, Hugo Boss, het London College of Fashion en Leverstyle.

Het volledige programma van het congres neemt 6 dagen in beslag. Het begint met het IAF Golf Toernooi dat wordt gehouden op het Rijk van Margraten op zondag 7 oktober. Op de donderdag, vrijdag en zaterdagochtend na de conferentie kunt u deelnemen aan de studietour in en om Maastricht.

Festive Fashion Dinner
Een traditioneel onderdeel van het IAF congres is een feestelijk diner voor alle gasten. Dit jaar vindt dat plaats op het prachtige Château Sint Gerlach in Houthem. IAF en Modint werken samen met FashionClash uit Maastricht om u een onvergetelijke avond te bezorgen met een mooie mix van mode, kunst en culinair genieten.

Tickets
Voor dit grote internationale congres hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden. Boekt u voor 1 juli a.s., dan kost een toegangsbewijs voor de conferentie € 495,-. Dat is inclusief welkomstborrel, 2 dagen conferentie met lunch en het Festive Fashion Dinner. We bieden u ook de gelegenheid om tegen gunstige voorwaarden hotelkamers te boeken in het congres hotel, het Crowne Plaza Maastricht, via onze congreswebsite. Kijk voor meer informatie en om u te registreren op www.iafconventionmaastricht.com

We verwelkomen u graag op de 34e IAF World Fashion Convention!