• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Rotterdam opent zoektocht naar allereerste Modeburgemeester

Rotterdam opent zoektocht naar allereerste Modeburgemeester

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Rotterdam Centrum is op zoek naar eerste Modeburgemeester. Credits: via Snip Snap

Modebewuste Rotterdammers opgelet! Rotterdam zoekt zijn allereerste Modeburgemeester. De toekomstig Modeburgemeester zet als ambassadeur de toon van Rotterdam Centrum, waarbij hij het gezicht en de stem wordt van verschillende evenementen in de stad, zo wordt bekendgemaakt in een persbericht. Bovendien zet de Modeburgemeester nieuwe samenwerkingen op de kaart.

Rotterdam Centrum start in samenwerking met contentbureau Snip Snap, winkeliers en pandeigenaren de zoektocht naar een mode-icoon die Rotterdam als modestad, online en offline, op de kaart wil zetten en de straat gebruikt als catwalk.

De Modeburgemeester publiceert iedere week een bericht op verschillende sociale platforms. Denk daarbij aan posts over de nieuwste looks, mode-tips en de laatste modetrends. Daarnaast dient de Modeburgemeester minimaal twee uur per maand aanwezig te zijn op sociale evenementen.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 25 augustus inschrijven via de website van Rotterdam Centrum. Daarbij moet een foto worden geüpload die jou en het Rotterdam-gevoel uitstralen. Vergeet ook een pitch die de connectie tussen de toekomstig Modeburgemeester en Rotterdam duidelijk maakt niet.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 14 september tijdens het eerste mode-evenement van Rotterdam Centrum. De winnaar neemt niet alleen de titel ‘Modeburgemeester’ in ontvangst, maar gaat ook naar huis met 750 euro shoptegoed per maand voor een jaar lang.

Rotterdam