• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sapph werkt samen met Renate Gerschtanowitz

Sapph werkt samen met Renate Gerschtanowitz

Door Anne Buis

16 mrt 2016

Mode

Het lingerie- en badmodemerk Sapph heeft een nieuwe BN’er gestrikt voor een samenwerking. Na Victoria Koblenko lanceert Sapph nu samen met Renate Gerschtanowitz een collectie.

Sapph-eigenaar Roland Kahn licht de keuze voor Gerschtanowitz toe: “Renate is een echte fabulous female. Charmant, elegant, mooi, gevoel voor humor en gepassioneerd mode connaisseuse. We zijn dan ook bijzonder trots dat Renate haar entrée als modeontwerpster bij Sapph maakt. Een ‘perfect fit’ tussen haar feilloze smaakgevoel en al het moois waar Sapph voor staat.”

Gerschtanowitz heeft drie collecties ontworpen: een badmode-, lingerie, - en loungewear collectie. “Aan de tekentafel heb ik gekeken naar wat wij vrouwen mooi en fijn vinden. De shapes en afwerking heb ik vervolgens vormgegeven vanuit mijn eigen, nonchalante chique stijl. Ik ben gek op tijdloze schoonheid; van elegantie zonder poespas. De collectie is sensueel en gemaakt van mooie materialen, maar functionaliteit vind ik minstens zo belangrijk,” vertelt ze.

De badmodecollectie noemt Gerschtanowitz het ‘geheime wapen voor tijdloze elegantie’. “Ik heb gekozen voor klassieke cuts en basic kleuren. Gecombineerd met grafische prints voor een moderne uitstraling. Met de bikini’s kun je eindeloos mixen en matchen. De badpakken zijn mijn trots,” zegt de presentatrice. Van sportieve ontwerpen moet ze niets hebben. “Deze pareltjes zijn zo gesneden dat ze je lijf op een slimme, maar super sensuele manier bedekken. Niet alleen om in te zonnebaden, maar ook fijn voor zwoele avondjes uit. Mooie rok erop, hoge hakken eronder en klaar ben je.” Een bijzonder detail in de collectie is de platte strik op het badpak, die verwijst naar de trouwjurk van Gerschtanowitz. De collectie is tevens uitgebreid met haarbanden en ‘vrouwelijke zwemjasjes’.

Sapph trapt als eerste af met de badmodecollectie, de lingerie en loungewear collectie zullen pas later in de winkel liggen. Wanneer de collecties precies in de winkels liggen, is niet bekend.


Sapph