Schulte Herenmode in bres voor werkzoekenden

Schulte Herenmode uit Hillegom gaat zich inzetten voor werkzoekenden. De modeketen vraagt consumenten om kleding in te zamelen voor werkzoekenden met geen of een minimum inkomen, zodat zij goed voor de dag komen tijdens een sollicitatiegesprek.

In alle zes de vestigingen van Schulte Herenmode wordt kleding ingezameld. Het bedrijf doneert zelf ook: restanten zakelijke overhemden uit de winkels. De modezaak werkt samen met de vrijwillersorganisatie Dress for success.

Schulte Herenmode hoopt met de actie meer mensen te stimuleren kleding die zij niet meer dragen een gepaste bestemming te geven. “Veel mensen passen hun zakelijke kledingstijl aan naarmate zij ouder worden. Kleding die zij vroeger naar het werk droegen, blijft dan vaak ongebruikt in de kast hangen, of wordt soms zelfs weggegooid,” aldus Mark van den Berg van Schulte Herenmode.

Schulte Herenmode is in 1927 opgericht in Hillegom. Sinds 1994 zijn er vijf vestigingen geopend. Inmiddels heeft de uitgebreide herenmodezaak en specialist in grote en extra grote maten herenkleding, filialen in: Hillegom, Haarlem, Heemstede, Lisse, Noordwijk en Oegstgeest.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN