• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Secrid viert opening eerste brandstore

Secrid viert opening eerste brandstore

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Sinds de start van Secrid dromen we al van een eigen brandstore. Nu, exact tien jaar na de uitvinding van onze Cardprotector, wordt deze droom werkelijkheid. Vanaf 28 november is onze brandstore aan de Meent nr. 2 in Rotterdam officieel geopend.

Onze brandstore is een plek om alle verhalen achter Secrid te delen. Natuurlijk is hier de hele collectie te ervaren, maar je kunt er ook terecht voor eventuele reparaties, een kijkje achter de schermen en espresso met een goed gesprek.

Secrid heeft altijd geloofd in de kracht van stenen winkels. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een sterk netwerk van ruim 7.000 trouwe retailers opgebouwd. Door nu zelf in de schoenen van een winkelier te stappen, hopen wij meer te leren over het boeiende retailvak en van de ingrijpende veranderingen die hierin plaatsvinden. Deze winkel wordt onze proeftuin voor het testen van ideeën, ontwerpen en winkelconcepten. Waardevolle ervaringen, nu het traditionele winkelconcept zwaar onder druk staat.

We hopen dat de Secrid brandstore een verbindende functie heeft voor de buurt en mensen verder inspireert om bewuste keuzes te maken. Wij geloven namelijk dat al onze kleine acties samen een groot verschil kunnen maken; small matters. Onze winkel heeft als doel om uit te dragen waar wij als merk voor staan, en we willen de bezoeker meer bieden dan alleen onze eigen producten. Daarom zullen wij naast Secrid producten, ook producten aanbieden waar Secrid in gelooft: ‘Secrid Choices’.

Cardprotector
Opening
Partner Content
SECRID