• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Shoeby en Fred van Leer kondigen herenlijn aan

Shoeby en Fred van Leer kondigen herenlijn aan

Door Marjolein Stormezand

24 sep. 2018

Mode

Shoeby en stylist/ tv-persoonlijkheid Fred van Leer lanceren wederom een damescollectie. In de afgelopen twee jaar brachten de stylist en de modeketen samen al drie damescollecties uit. De nieuwe collectie bestaat uit basisstukken, zoals een witte blouse, een pantalon en een ‘little black dress’ met een paar ‘uitgesprokenere kledingstukken’ in dierenprint. De collectie werd 23 september gelanceerd en is nu te koop in geselecteerde Shoeby-winkels en via de webwinkel.

Shoeby en Van Leer hebben aangeven hun samenwerking uit te breiden. Dit najaar lanceert Fred van Leer met Shoeby voor het eerst een mannencollectie. Volgens het persbericht zal deze collectie net zoals de vrouwenlijn bestaan uit ‘basics die in elke mannengarderobe moeten hangen’. De eerste campagnebeelden zijn al door het modebedrijf gedeeld.

De lancering van de nieuwe capsule collectie voor vrouwen gaat gepaard met Shopping Nights in verschillende Shoeby-winkels op 26 september en 3, 4 en 9 oktober. Fred van Leer zal volgens het persbericht tijdens die avonden aanwezig zijn om de consument de ‘laatste styling tips en tricks’ te geven.

Shoeby werd In 1981 werd opgericht in Den Bosch, door Mieke en John van Deursen. Wat op 70 vierkante meter begon, is in 35 jaar uitgegroeid tot een internationale retailketen, met ruim 220 winkels in Nederland. Shoeby, die zich plaatst in het middensegment, heeft voornamelijk winkels in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte sub-centra van grote(re) steden. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt ook eigen collecties. Zo zijn onder meer eigen labels Eksept (dames), Refill (heren), en Jill en Mitch (kinderen) verkrijgbaar in de winkels.

Beeld: Shoeby

Fred van Leer
Shoeby