Sinds kort is Bulthuis Agenturen agent van het label QB24

QB24 is een tijdloos en stijlvol herenmodelabel afkomstig uit Italië en onderdeel van de Teddy Group uit Rimini, Bologna. QB24 is gemaakt om een man de hele dag te volgen en hem op zijn gemak te laten voelen in elke situatie, met outfits die altijd geschikt zijn en passend bij het moment van de dag. “Quanto Basta”

Wie is de QB24-man?

Een jonge man van 25 plus die het leven actief wilt ervaren. Deze man volgt geen trends maar hij gebruikt deze om een eigen stijl te creëren. Zodat wanneer hij een winkel binnenstapt, hij opzoek gaat naar de must-haves waarmee hij zijn eigen persoonlijkheid definieert.

QB24 is veel meer dan een herenlijn, een tikkeltje buitengewoon voor ieder moment van de dag. Het is het zoeken naar comfort en stijl. Quanto Basta is dan ook voor een man om ten volle te genieten van zijn dag.

Van kantoor tot vrije tijd. Van de adrenalinestoot in de ochtend tot de ontspanning in de avond. Van formeel tot informeel, dat is QB24. QB24 – Quanto Basta. Wat je nodig hebt om jezelf volledig uit te drukken.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord. Wij zijn te bereiken op 020-6155944 of via info@bulthuisagenturen.nl of neem een kijkje op onze website: www.bulthuisagenturen.nl

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN