• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Soufyan Benrhziyel wint jeansprijs Levi's

Soufyan Benrhziyel wint jeansprijs Levi's

Door Yasmine Esser

16 jul. 2015

Mode

De Nederlandse student Soufyan Benrhziyel heeft een prijs van Levi's gewonnen. Het jeansmerk was aanwezig bij de diploma-uitreiking van de Jean School in Amsterdam, om het eindexamenwerk van de afstuderende denim developers te beoordelen. Benrhziyel heeft een reis naar San Francisco gewonnen.

Tijdens zijn reis, volgende maand, zal Benrhziyel een week lang meelopen met het Levi's design en development team en werken in het innovatie lab van het merk, genaamd Eureka.

De jury bestond uit Patrick Noten, Levi's merchandise directeur voor groothandel in Europa, Mariëtte Hoitink van Htnk Fashion Recruitment & Consultancy, James Veenhoff van House of Denim en Mira Copini vam het ROC Amsterdam.

Noten: "De jury is zeer onder de indruk van het werk van alle studenten, maar we hebben unaniem gekozen voor Soufyan Benrhziyel. Soufyan heeft laten zien wat hij in zijn mars heeft en heeft een unieke passie voor vakmanschap, die hij combineert met innovatie en duurzaamheid. Daarnaast heeft hij vernieuwende ideeën voor het mannen segment en is hij een echt denim head."