• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Soul Salon 2e Editie – ‘A Look at Future Trends’

Soul Salon 2e Editie – ‘A Look at Future Trends’

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Soul Salon

Na het succes van de eerste editie vindt op zondag 21 en maandag 22 januari alweer de tweede editie van Soul Salon plaats. Soul Salon is dé internationale modevakbeurs op het gebied van trends, innovatie en duurzaamheid. De meest creatieve, vooruitstrevende en originele merken presenteren hun FW18 collecties tijdens Soul Salon. Naast het aanbod van ruim 100 merken is er ook een spraakmakend programma, bestaande uit inspirerende lezingen van relevante sprekers.

Inspireren en verbinden

Maar Soul Salon is meer dan een beurs, het doel van de organisatie is om de retailer te inspireren door hen ‘a look in the future’ te geven. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van ‘groene’ winkel inspiratie. Soul Salon is volledig gefocust op inspirerende, nieuwe vooruitstrevende collecties en merken gedurende het event. Nieuwe connecties leggen en het in contact komen met het juiste netwerk. Kortom, Soul Salon biedt de perfecte mogelijkheid om de nieuwste collecties te aanschouwen, uw kennis betreffende duurzaamheid te vergroten en in contact te komen met de mensen achter de diverse initiatieven, concepten en labels!

Merken

Soul Salon richt zich op nichemerken, die nadenken over de toekomst en die uw winkel bijzonder en eigen maken. Er zijn labels op het gebied van dames- en herenkleding, accessoires en branche vreemde producten zoals drinkbottles, verzorgingsproducten, horloges en zonnebrillen.

Het deelnemersveld bestaat uit:
40 damesmodemerken
27 herenmodemerken
24 accessoiremerken
25 lederwaren & schoenenmerken

Programma

Een greep uit de programma van Soul Salon: Uitreiking Storytelling Awards 2018, Oprichter Brightloops Ellen Mensink - “Circular Fashion Industry” - Retail Talk over ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van circulaire mode, Talk en discussie - “Hoe vertaal je MVO ambities naar een concreet commercieel beleid?” – Deelnemers: Lotte Schuurman - Fair Wear Foundation, Linnemore Nefdt - Circular fashion concepts and design consultant & oud-docente AMFI, Feico van der Veen - Oprichter van Polylana en Summit Company.

Locatie en data

De tweede editie van Soul Salon zal plaatsvinden in de iconische Gashouder van de Westergasfabriek te Amsterdam (Klönneplein 1, 1014 DD, Amsterdam). De openingtijden van de beurs zijn als volgt: Zondag 21 januari 09:00-20:00 Maandag 22 januari 09:00-17:00

Shuttle Service

Bezoekt u op deze data de Modefabriek? Dan kunt u gebruik maken van onze shuttle- service powered by EC-Rent. Geheel in stijl wordt u vervoerd van en naar de Modefabriek in

een TESLA, voor de optimale 'green transport experience'. Tijdens de rit wordt u geïnformeerd over het programma tijdens Soul Salon. Shuttle service zal staan bij de hoofdingang van de Modefabriek - Westergasfabriek

Registratie

Dit jaar is toegang gratis, indien de bezoeker vooraf is aangemeld. Het gratis toegangsbewijs kan aangevraagd worden via de link: www.soulsalon.nl/visitors Indien bezoekers bij de entree een toegangsbewijs halen, betaalt de bezoeker een bescheiden registratievergoeding van 5 EURO.

Partner Content
Soul Salon