• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Spijkers en Spijkers ontwerpt schoenencollectie voor jubileum Van Dalen

Spijkers en Spijkers ontwerpt schoenencollectie voor jubileum Van Dalen

Door Caitlyn Terra

7 mrt 2018

Mode

Ter ere van het 145-jarige jubileum van Van Dalen is de schoenenretailer een samenwerking aangegaan met ontwerpduo Spijkers en Spijkers. Dit maken de retailer en het modeduo vandaag bekend aan FashionUnited. Het resultaat is een exclusieve schoenenlijn, Van Dalen by Spijkers en Spijkers.

“De lancering van een schoenencollectie is een droom voor ons,” aldus Truus en Riet Spijkers in het persbericht. Al meer dan 17 jaar is Spijkers en Spijkers een onafhankelijk en succesvol modelabel. Naar eigen inzicht gaan wij samenwerkingen aan waarbij wij onze creatieve vrijheid kwijt kunnen en die een aanvulling zijn op ons merk. Omdat we dezelfde waarden delen zoals authenticiteit en vakmanschap is Van Dalen hierbij een perfecte match.”

De stijl van Spijkers en Spijkers, grafische details en uitzonderlijk kleurgebruik is terug te zien in de sneakercollectie. In totaal bevat de sneakerlijn 5 ontwerpen en een paar schoenen gaat vanaf 159,99 euro over de toonbank. De collectie zal in gelimiteerde oplage vanaf 19 april beschikbaar zijn in de 11 Van Dalen winkels en in de webshop.

Beeld: Spijkers en Spijkers / Marc de Groot

Spijkers en Spijkers
Van Dalen