• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • BARTS Menswear SS25: Back to the Roots

BARTS Menswear SS25: Back to the Roots

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

SS25 menswear Credits: BARTS

Voor de nieuwe Z25 collectie reist BARTS af naar zomers Australië. Het land van de uitgestrekte outback, tropische stranden en unieke flora en fauna. Met het overkoepelende thema ‘Back to the roots’ creëert BARTS een collectie die is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid, de lokale culturen en zomerse kleuren die alleen Down Under te vinden zijn.

Credits: BARTS

Mannen shorts

Voor de mannen introduceert BARTS een nieuwe collectie zwemshorts, perfect voor surfers, zwemmers, artiesten en avonturiers. Deze hoogwaardige shorts combineren stijl en comfort en zijn ook voorzien van de kenmerkende BARTS prints. Nieuw dit jaar zijn de luchtige overhemden, gemaakt van zacht, lichtgewicht katoen, die perfect aansluiten bij je nieuwste zwemshorts.

Credits: BARTS
Credits: BARTS

Hats en bags

Het oneindige zomergevoel maak je af met een aanvullende hoed, pet of tas. Voor Z25 zijn deze uitgevoerd in een selectie van zomerse materialen. Het gebruik van katoen, stro en papier resulteren in duurzame, kwalitatieve en onmisbare headwear. Naast de stijlvolle basics vinden ook hier de flora en fauna van Australië hun weg naar de designs.

Credits: BARTS
Credits: BARTS
OVER HET MERK
Lees meer over BARTS op de merkpagina
BARTS
Menswear
SS25