• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Stap in de toekomst met de Fossil Q smartwatches

Stap in de toekomst met de Fossil Q smartwatches

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De grens tussen slimme en traditionele horloges vervaagt steeds meer. Voor de perfecte mix van draagbare technologie en stijl ben je bij Fossil aan het juiste adres. Vind de smartwatch die bij je past bij Horloge.nl, de grootste online horlogewinkel van Nederland. 

De tijd dat je moest kiezen tussen een smartwatch en een mooi horloge is voorbij. Fossil biedt een ruime keuze aan stijlvolle uurwerken met de functionaliteit van een smartwatch. De Fossil Q lijn bestaat uit touchscreen smartwatches en hybride smartwatches. De horloges zijn compatible met zowel Android als iOS en maken verbinding met je smartphone via de bijbehorende app. Of je ze nu zakelijk gebruikt, voor fitness of gewoon voor de fun – elk model heeft zijn specialiteit. Van de klassieke Founder tot de stoere Marshal, en van de vrouwelijke Wander tot de sportieve Control. Horloge.nl is officieel dealer van Fossil en heeft een uitgebreid aanbod dames- en herenmodellen.

Hightech voor om de pols

De Fossil Q smartwatches met touchscreen laten zien hoe modieus een slim horloge kan zijn. Kies je favoriete Instagram-foto om de wijzerplaat aan te passen aan je stemming of outfit. Ook de horlogeband kan eenvoudig worden verwisseld. Niet alleen de look, maar ook de functionaliteiten zijn te personaliseren: je bepaalt zelf welke notificaties je wilt ontvangen. Dankzij de trilfunctie en visuele weergave mis je geen enkele afspraak of oproep. E-mails en berichten lees je discreet zonder je telefoon te hoeven pakken. Muziek bedien je op afstand, ideaal voor onderweg. Bovendien telt het horloge je stappen, meet je slaap en houdt je calorieverbruik bij. Tijd voor een selfie? Met één druk op de knop aan de zijkant van de smartwatch maak je een foto met je telefoon. 

Beste van twee werelden

Liever een smartwatch met de look en feel van een klassiek horloge? Achter de analoge wijzerplaat van de Fossil Q hybride smartwatches gaat slimme technologie schuil. Zo word je met een lichte trilling op de hoogte gebracht van berichten en inkomende oproepen. Handig voor de globetrotters onder ons: waar je ook bent, het horloge geeft altijd automatisch de juiste datum en tijd weer. Een groot voordeel is dat de Fossil Q hybride smartwatches zijn voorzien van een batterij die tot een half jaar of zelfs een jaar meegaat. Over het opladen van het horloge hoef je je dus geen zorgen te maken. Afgelopen najaar lanceerde Fossil de kleinste hybride smartwatches tot nu toe: de Q Neely en Q Jacqueline, speciaal voor vrouwen.

fossil q
Partner Content