• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Suittruck wint Franchise Starter Award 2018

Suittruck wint Franchise Starter Award 2018

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat is de meest belovende startende franchiseformule van 2018? Suittruck heeft de award in de wacht gesleept, zo blijkt uit een persbericht van de Franchise Starter Award 2018. De formule ging naar huis met 10.000 euro, tijdens de uitreiking gedurende het Nationale Franchise Congres.

De award is in het leven geroepen om veelbelovende franchiseformules in de spotlight te zetten en deze verder helpen ontwikkelen. Suittruck nam het op tegen Wok& en Health&Co. Naast de geldprijs van 10.000 euro krijgt Suittruck de komende periode ondersteuning van Flynth, Ludwig & Van Dam advocaten, Visma Software, ABN Amro en de Nationale Franchise Gids. Hiermee wordt het bedrijf in staat gesteld de formule naar een hoger niveau te tillen en met de franchise ‘een vliegende start te maken’, aldus het persbericht.

Suittruck is opgericht door Rutger Vlaming en is precies wat de naam suggereert: een kledingwinkel op wielen. Specifieker nog een winkel met maatpakken op wielen. Hiermee is het mogelijk om naar te klant toe te gaan met een maatpakkenservice.

Beeld: Franchise Starter Award 2018

franchise starter award
Suittruck