• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Supertrash Girls komt met Cinderella-collectie

Supertrash Girls komt met Cinderella-collectie

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Sprookjesachtig doch edgy, dat is de collectie die Supertrash heeft ontworpen in samenwerking met Disney. Het gaat om een gelimiteerde Cinderella-collectie, die bestaat uit vijftien stijlen voor meisjes van 6 tot 14 jaar.

Het modemerk ontwierp onder andere een wit-blauwe dip dye tutu met grote blauwe strik. T-shirts met teksten als 'Waiting for my Prince' en 'Has anyone seen my glass slipper?', worden gecombineerd met jurken in zachte tinten.

De lancering van de collectie is gekoppeld aan de première van de film Cinderella op 18 maart 2015 en wordt gevierd met een een pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam - van 5 tot en met 20 maart - en - vanaf 15 maart - in de 9 straatjes in Amsterdam. De collectie wordt gelanceerd in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Olcay Gulsen, eigenaresse van Supertrash, heeft ook meegeholpen aan de film. Ze sprak de stem van prinses Chelina van Saragossa in. Zij is één van de prinsessen die naar het bal komt en een ontmoeting heeft met de prins. Net als alle andere royals, hoopt ze dat de prins haar vraagt voor de openingsdans.

Cinderella
Olcay Gulsen
SuperTrash
supertrash girls