• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Terugblik: dit is de realiteit van stage lopen in de mode

Terugblik: dit is de realiteit van stage lopen in de mode

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

FashionUnited heeft onlags samengewerkt met Hannah Rafter, de vrouw achter de website theIntern247.com. In deze serie deelt Hannah onder andere tips over hoe je je droomstage vindt en hoe je een goede stagiair kan zijn. Daarnaast geeft ze tips over hoe je als modebedrijf een goede baas bent. Lees hier een samenvatting van de serie "De realiteit van een stage".

De realiteit van een stage: verwachtingen managen - deel 1

Voor veel studenten en afgestudeerden wordt het veiligstellen van een stage gezien als een essentieel onderdeel om belangrijke ervaring op te doen, die nodig is om een baan te vinden in de competitieve mode-industrie. In het eerste deel van de serie deelt Hannah haar tips over hoe je je droomstage vindt en hoe je je verwachtingen kunt managen bij een stage.

Lees hier deel 1: FashionUnited / Hannah Rafter

De realiteit van een stage: Zo word je een geweldige stagiair - deel 2

Yes, je hebt de baan - gefeliciteerd! Alleen ben je er natuurlijk nog niet; nu is het tijd om goed te worden in wat je doet. Een stage biedt je de kans om jezelf op professioneel vlak te ontwikkelen en te leren hoe je goed werk aflevert, en tegelijkertijd te laten zien dat je de juiste werkhouding bezit om carrière te maken in jouw vakgebied. In het tweede deel van deze driedelige serie over stages in de mode, geeft Hannah 13 tips over hoe je kunt uitblinken als stagiair.

Lees hier deel 2: FashionUnited / Hannah Rafter

De realiteit van een stage: Zo word je een geweldige baas - Deel 3

Een van de meest verwaarloosde en ingewikkelde gebieden van modestages is het effectief steunen en aansturen van stagiaires. Alle bedrijven die ik sprak die stagiairs aannemen zeggen dat stagiairs een waardevol onderdeel van het bedrijf vormen, en in ruil daarvoor belangrijke werkervaring opdoen. In het laatste deel van de ‘Realiteit van een stage’ serie, vertelt Hannah hoe modebedrijven stagiairs een geweldige ervaring kunnen bieden en in ruil daarvoor een sterke teamplayer krijgen.

Lees hier deel 3: FashionUnited / Hannah Rafter

Geschreven door gastredacteur Hannah Rafter, oprichter en hoofdredacteur van The Intern 247, een website over het geven van echte inzichten in de wereld van mode. @theintern247 theintern247.com

Beelden: Screenshots van the Devil Wear Prada, Movieclips, Youtube - Courtesy of 20th Century Fox

realiteit van een stage