The marathon starts at ASICS Rotterdam!

Op de Lijnbaan nummer 77 in hartje Rotterdam hebben wij onlangs een fantastische winkel geopend in samenwerking met een van de grootste sportmerken ter wereld, ASICS. Het Japanse merk ASICS is koploper op het gebied van hardlopen en continue op zoek naar verbeteringen in zowel schoenen, kleding als accessoires.

De winkel op de Lijnbaan heeft 2 verdiepingen en 3 loopbanden voor het testen van schoenen. Voor het aanmeten van het juiste schoeisel maken wij gebruiken van de motion ID. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van 3 sensoren. 2 sensoren worden vastgemaakt aan de schoenen en 1 sensor wordt op de rug geplaatst. De sensoren staan in verbinding met een iPad die die allerlei waardes meet. Denk hierbij aan impact tijdens de landing, de hoek die de enkel maakt tijdens impact, de afwikkeling en nog veel meer. Het voordeel van dit systeem, ten opzichte van camera’s, is dat waardes die worden gemeten vergeleken kunnen worden tussen de verschillende schoenen. Hierdoor vindt je het perfecte paar schoenen voor elke sporter.

The marathon starts at ASICS Rotterdam!

Op de tweede verdieping vindt je naast een uitgebreide collectie dameskleding, -schoenen en accessoires een community space. De ruimte stellen wij kosteloos beschikbaar aan sporters en trainers die hier gebruik van willen maken. Ook geeft dit mensen de ruimte om producten te testen op de manier waarop ze gebruikt gaan worden.

Naast een groot assortiment hardloopkleding, -schoenen en accessoires is ASICS actief op vele andere gebieden van sport. In de winkel is ook een uitgebreide collectie tennis, fitness, indoor enlifestyle producten aanwezig. Door de directe samenwerking met ASICS zijn alle teamleden volledig getraind over alle aanwezige producten.

The marathon starts at ASICS Rotterdam!

Naast alle mooie producten in de winkel kunnen we iedere sporter tot dienst zijn in de begeleiding naar zijn of haar doelen. Door de samenwerking met diverse verenigingen en personal trainers kunnen we helpen om doelen te bereiken of dit nu een marathon is of om te herstellen van een blessure.

De komende tijd zullen veel mensen weer gaan trainen richting de marathon in het voorjaar. Goede kleding en het juiste schoeisel zijn de basis voor een juiste voorbereiding. Kom binnen en laat je voorlichten door ons getrainde personeel.

The marathon starts at ASICS Rotterdam!

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN