• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tom Tailor lanceert nieuwe smart casual line voor dames; mine to five

Tom Tailor lanceert nieuwe smart casual line voor dames; mine to five

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Tom Tailor breidt het damessegment uit, zo meldt het merk in een persbericht. Het Duitse merk voegt een smart-casual lijn toe aan het assortiment genaamd ‘mine to five’. “Wat als er een look was voor werk die je nog steeds wil dragen na je werk,” aldus het persbericht.

De nieuwe lijn wordt voor het eerst getoond tijdens de beurs Panaroma in Berlijn en zal vanaf februari 2020 in de winkels liggen. “De trend van vercasualisering blijft toenemen,” aldus CEO van Tom Tailor Group, Heiko Schäfer, in het bericht. “Al tachtig procent van zakelijke kleding ligt bij business casual en dit groeit jaarlijks met 1,5 procent. Onze voordeel met Tom Tailor is dat casual in ons DNA verankerd is en we deze kracht maximaal kunnen inzetten.”

“Met ‘mine to five’ helpen we onze klanten om er modieus en stijlbewust uit te zien in hun werkkleding en zich hierdoor zelfverzekerd, veilig en gerust te voelen,” aldus Andrea Homann, vice president van de Tom Tailor Group in het bericht. Belangrijke items in de collectie zijn blazers, broeken, jurken en rokken. De nieuwe lijn levert acht collecties en heeft een NOS-programma.

Mine to Five
Tom Tailor
TOM TAILOR GROUP