• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Toni Pons SS25 collectie: een ode aan de Mediterrane

Toni Pons SS25 collectie: een ode aan de Mediterrane

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Toni Pons

De lente/zomer 2025 collectie van Toni Pons brengt dragers een stap dichter bij de charme van de Middellandse Zee. Met een focus op de mediterrane sfeer en een doel om stijlvol op te vallen, belichaamt deze collectie de kern van dit Spaanse merk. Een balans tussen felle kleuren, trendy prints en elegante ontwerpen vormt een veelzijdig aanbod die voor elke gelegenheid geschikt is.

Een Mediterraans meesterwerk

Het thema van de SS25 collectie speelt in op de mediterrane levensstijl, en haalt inspiratie uit de zonnige landschappen en de traditionele espadrille technieken die de regio kenmerken. Zolen van authentiek gevlochten jute en luchtige, natuurlijke materialen vormen de basis van de schoenen. Dit benadrukt niet alleen de verbinding met de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zee, maar ook het vakmanschap en de duurzaamheid die centraal staan bij Toni Pons.

Credits: Toni Pons

Stijlvolle zomers voor iedereen

De SS25 collectie van Toni Pons is ontworpen voor zowel vrouwen als mannen die tijdens de zomermaanden stijlvol en modieus voor de dag willen komen. Voor vrouwen zijn er schoenen voor elke gelegenheid, variërend van opvallende, hoge sleehakken tot subtiele platte espadrilles in neutrale tinten en pastelkleuren. Voor mannen biedt de collectie basisstukken die zomerse looks compleet maken.

Kleuren en materialen: een palet van Mediterrane invloeden

De kleurenpracht van de SS25 collectie variëren van felle kleuren tot zachte pasteltinten en neutrale afwisselingen. Dit biedt een breed scala aan mogelijkheden voor klanten om hun persoonlijke stijl uit te drukken. De zolen van gevlochten jute zijn een herkenbaar kenmerk, terwijl de bovenmaterialen bestaan uit natuurlijke stoffen en leer. Deze materiaalkeuzes zijn niet alleen een eerbetoon aan de mediterrane inspiratie, maar ook een garantie aan comfort, essentieel voor zomerschoenen.

Credits: Toni Pons

Innovatie en traditie hand in hand

Bij Hooijer Footwear zijn ze bijzonder enthousiast over de aankomende seizoenen met Toni Pons. Het merk, dat al meer dan 75 jaar espadrilles vervaardigt, blijft innoveren met moderne technieken zoals ingebouwde demping en natuurlijke, rubbere zolen. Klanten kunnen verwachten dat Toni Pons trouw blijft aan zijn roots, terwijl het tegelijkertijd inspeelt op de nieuwste modetrends. Deze combinatie van vakmanschap en innovatie zorgt ervoor dat Toni Pons een vaste waarde blijft in Hooijer Footwears merkportfolio en een favoriet onder onze klanten.

De SS25 collectie van Toni Pons is een ware viering van de mediterrane levensstijl, een perfecte samensmelting van traditie en moderne mode. Voor retailers en kopers binnen de mode-industrie biedt deze collectie een unieke kans om een stukje mediterraans gevoel naar hun klanten te brengen.

Credits: Toni Pons
OVER HET MERK
Lees meer over Toni Pons op de merkpagina
Hooijer Footwear Group
SS25
Toni Pons