• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Top fashion retailers delen trends en insights op Lightspeed Connect

Top fashion retailers delen trends en insights op Lightspeed Connect

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Soms lijkt het net alsof er iedere dag een nieuwe trend bijkomt. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook in de detailhandel in het algemeen. Zo stijgt het belang van mobiele shopping apps en kunnen fashion retailers op steeds meer manieren hun collecties via social media promoten en verkopen. Ook zijn termen zoals omnichannel, AI, machine learning en experiential retail erg populair. Welke trends zijn nu écht relevant en hoe kun je erin meegaan? Op Lightspeed Connect, 24 oktober 2018 bij Jaarbeurs Utrecht, vertellen retailers waar je precies op moet letten en delen ze tips en inspiratie voor ondernemers die willen groeien.

Do Retail Better

Lightspeed Connect staat bekend als het grootste retail en omnichannel event in Europa. Op dit evenement komen jaarlijks honderden retailers en vakspecialisten uit alle sectoren samen om de laatste trends en innovaties uit te wisselen. Dat gaat middels een dag vol seminars, keynotes en workshops, die zich allen op de volgende thema’s richten:

  • Omnichannel success: Hoe zorg je dat online en offline verkoopkanalen naadloos met elkaar integreren voor een optimale omnichannel ervaring?
  • Return of the human experience: Hoe creëer je een betere, persoonlijke klantervaring?
  • Verkoopstrategieën: Hoe presenteer je jouw merk op de beste manier? Onderwerpen die besproken zullen worden zijn onder andere productfotografie, design, marketing en conversie-optimalisatie.
  • Navigating technology: Welke innovaties en technologieën kunnen ondernemers nu gebruiken om zichzelf toekomstbestendig te maken?

Grote mode retailers op het podium

Tijdens Connect zullen er verschillende vertegenwoordigers van grote merken in de modebranche het podium betreden. Deze sprekers komen uit verschillende landen, waaronder Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Vorig jaar bestond de line-up uit fashion retailers zoals Mandeep Singh (Trouva), Koen Bremer (Ace & Tate), Dax Stokman (etq store), Howard Harrison (Knomo), Laurentine van Landeghem (Clouds of Fashion), Daan de Greef (Baskèts) en Niek Hindriks (Violet Hamden).

Voor dit jaar zijn deze retailers uit de modebranche reeds bevestigd: Menno van Meurs, mede-oprichter van Tenue de Nimes en Gilles van Gestel, mede-eigenaar van I.Ma.Gi.N Jewels. Meer retailers uit de branche zullen op een later moment bevestigd worden.

Tickets met korting tijdelijk verkrijgbaar

Tot en met 8 oktober kun je Lightspeed Connect Mid tickets voor een lagere prijs kopen. Ga hiervoor naar www.lightspeedconnect.eu. Hierbij zit inbegrepen: toegang tot alle keynote sessies, workshops, lunch, drankjes en een gezellige netwerkborrel.

Waar: Jaarbeurs (Supernova zaal), Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht, Nederland
Wanneer: woensdag 24 oktober 2018 – 9:30 – 20:00
Voertaal: Nederlands en enkele sessies in het Engels

Lightspeed
Lightspeed connect
Partner Content