• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Topshop lanceert bruidscollectie

Topshop lanceert bruidscollectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Goed nieuws voor de budget-bewuste bruid: modemerk Topshop lanceert in april de eerste bruidscollectie. Naast bruidsjurken zijn ook lingerie, accessoires en bruidsmeisjes-jurken onderdeel van de collectie.

In het assortiment vind je vijf trouwjurken geprijsd vanaf 350 pond, ongeveer 410 euro en een bruidsmeisjesjurk is vanaf 85 pond, 100 euro, te koop.

De eerste collectie is alleen te koop in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. De lijn is voornamelijk te koop in deze landen via Topshop.com en Nordstrom Online zegt een woordvoerder van Topshop. In de VS en UK zullen in geselecteerde winkels ook stukken uit de collectie te koop zijn.

Topshop laat nog niet veel los over de collectie, maar heeft wel het eerste campagnebeeld onthuld. Hierop is Victoria’s Secret-model Grace Elizabeth te zien in een lichtroze zijde jurk met diep decolleté en ruche-details op de schouders.

Het Britse merk volgt met deze stap onder andere H&M en Asos op die vorig jaar betaalbare bruidskleding op de markt brachten.

Foto: Topshop
bruidscollectie
TOPSHOP