• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Trace wint Meester Koetsier Entrepreneur Award

Trace wint Meester Koetsier Entrepreneur Award

Door Caitlyn Terra

15 jan. 2019

Mode

Trace The Brand heeft de Meester Koetsier Entrepreneur Award in de wacht gesleept. De prijs wordt uitgereikt door TMO Fashion Business School.

Trace kwam als winnaar uit de bus in de strijd met finalisten Bare the Label en Fashionland. De jury koos unaniem voor Trace waardoor de start-up een geldprijs van 10.000 euro mee naar huis kreeg om het concept verder uit te werken en hun eigen bedrijf op te richten waar zij vervolgens de eindstage van de opleiding kunnen doen.

Trace The Brand is een duurzaam sneakermerk van Naomi Kamphorst en Carine Martinelli. Het merk heeft hippe en duurzame sneakers en zijn per stuk te bestellen. Uit onderzoek van de oprichters blijkt namelijk dat veel mensen ongelijke voeten hebben en soms zelfs een hele schoenmaat verschil. Ook mensen die een beenamputatie hebben ondergaan kunnen één schoen bestellen in plaats van een paar schoenen. De schoenen zijn van duurzaam materiaal gemaakt. “Met Trace willen de bedenkers een hip, trendy, uniek en duurzaam een spoor - een trace- achterlaten,” aldus het persbericht.

In de jury zaten leden van de Meester Koetsier Foundation, HTNK, FashionUnited, CapGemini en Modint.

Beeld: TMO Fashion Business School

Meester Koetsier
Meester Koetsier Entrepreneur Award
TMO
TMO FASHION BUSINESS SCHOOL
TRACE