Van zomerjurkjes tot zwembroeken… Alles blijft strak met fashionpack

Zomerkleding tiptop verpakt en zo door de brievenbus

De voorzomer betekent topdrukte voor je zaak. Klanten willen graag goed voor de zonnige dag komen en bestellen luchtige, zomerse kleding. Van jurkjes tot shorts, van topjes tot badmode, vaak kleine kledingstukken gemaakt van dunne stoffen. Met fashionpack verstuur je deze zomermode vacuüm verpakt als brievenbuspakje. En dat biedt heel veel voordelen!

Fashionpack is een innovatieve verpakking speciaal ontwikkeld voor de fashionbranche. Met deze unieke verpakking kun je kleding luchtarm versturen. Zo passen meerdere kledingstukken in één verpakking. Deze kan traceerbaar en voordelig door de brievenbus bezorgd worden. Superhandig!

Niet thuis, toch bezorgd

Een groot voordeel van fashionpack is dat bestelling kan worden afgeleverd terwijl klanten niet thuis zijn, maar buiten genieten van het mooie weer. Omdat de verpakking het formaat heeft van een brievenbuspakje past het gewoon door de brievenbus. Juist in de zomermaanden, als mensen vaker buiten de deur zijn, een fantastische oplossing. Je klanten kunnen gewoon naar het strand, een terrasje pakken en buiten van de zon genieten, terwijl hun bestelling binnen 24 uur thuis op de mat valt. Zo schiet je klanttevredenheid omhoog.

Voordelig vacuüm

Het vacuüm versturen van kleding heeft nog veel meer voordelen. Omdat deze luchtarme verpakking door de brievenbus past, profiteer je van een voordelig verzendtarief. In de zomer verstuur je met gemak meerdere stuks kleding in één brievenbuspakje. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Naast die lagere kosten, betekent de vacuüm-verzending dat kleding niet kan verschuiven. Het komt er onbeschadigd en strak uit, net zoals je het verstuurd hebt. Fijn, want mode moet tenslotte op tijd en representatief aankomen.

Duurzaam door de zomer

De verpakking is eenvoudig te hergebruiken. Klanten kunnen met hetzelfde fashionpack kleding retourneren of deze later zelf voor een zending inzetten. Ook scheelt het ompakwerk, opvulmateriaal en ruimte in het logistieke proces. En het gebruik van minder verpakkingsmateriaal is iets waar eigentijdse en bewuste klanten enthousiast op reageren. Bovendien kan fashionpack in de stad gewoon mee met de postbezorger op de fiets. Zo is het niet alleen beter voor je portemonnee en je klanttevredenheid, maar ook voor het milieu.

Wat past er in een fashionpack?

- 10 paar sokken

- 3 polo’s

- 3 zwembroeken

- 2 bikini’s

Alles draait om de looks

Juist in de fashionbranche is het belangrijk om onderscheidend voor de dag te komen. Dat lukt zeker met fashionpack. De fraaie verpakking valt direct op tussen andere post. Je kunt de verpakking zelf vormgeven met het logo en de visuals van je webwinkel. Klanten ontvangen echt een heel bijzonder pakje in de stijl van jouw shop. Pak maar uit!

Fashionpack is genomineerd voor de Packaging Awards 2019. Wil je meer weten of fashionpack proberen? Ga naar postnl.nl/fashionpack

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN