Victoria Beckham is nieuwste partner Reebok

Victoria Beckham slaat de handen ineen met sportmerk Reebok. Ze is de laatste in een reeks samenwerkingen van het merk en zal eind 2018 de Reebok x Victoria Beckham collectie presenteren.

”Als merk willen we niet invloedrijke vrouwen als partners, maar willen we vrouwen die de wereld willen veranderen een podium geven,” aldus Corinna Werkle, senior vice president van women’s initiatives bij Reebok. “Er is geen beter voorbeeld hiervan dan Victoria. Ze is een waar visionair die een onbreekbaar verlangen heeft om vrouwen te helpen hun beste zelf te worden. Dit verlangen schijnt door in alles dat ze aanraakt, vooral haar ontwerpen, die elk seizoen de standaard van de mode industrie uitdaagt. We kunnen niet wachten tot de wereld kan zien wat ze zal met onze samenwerking.”

“Dat ik de kans krijg om de traditionele perceptie van fitnesskleding uit te dagen met een mode context is iets dat ik altijd al heb willen doen,” aldus Beckham in een statement. “Ik heb al een lange tijd sportkleding verwerkt in mijn garderobe en dagelijks leven en ik ben verheugd om samen met Reebok een dynamisch aanbod te maken.” De collectie zal onderdeel zijn van het Reebok Innovation Collective, een initiatief dat zich focust op het ontwikkelen van schoenen en kleding ‘van de volgende generatie van prestaties en expressie’.

Beeld: Reebok

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN