• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Viktor&Rolf lanceert brillencollectie bij Specsavers

Viktor&Rolf lanceert brillencollectie bij Specsavers

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ontwerpduo Viktor&Rolf lanceert een exclusieve brillencollectie bij Specsavers. Dit maakt de optiekketen bekend in een persbericht. Naast de vaste collectie die Viktor&Rolf heeft ontworpen, zijn er voor de Nederlandse markt nog drie limited edition monturen ontworpen.

“Het werken aan deze collectie was een geweldige ervaring. We hebben de grenzen van trends op het gebied van brillen kunnen verleggen, net als bij de kledingstukken die we maken. Het team van Viktor&Rolf Vision kan niet wachten om deze collectie bij Specsavers te lanceren. We zien dit als het begin van een prachtige toekomst voor onze brillencollectie,” aldus Viktor&Rolf in het persbericht.

Het duo heeft zestien monturen en drie zonnebrillen voor zowel dames en heren ontworpen. De collectie is ontworpen vanuit drie thema’s: patchwork story, sculptural story en evening story. De thema’s staan voor de ontwerp esthetiek van de ontwerpers: ‘onverwachte elegantie, conceptuele glamour en provocerende couture’. Om de brillencollectie af te maken is een brillenkoker ontworpen in de vorm van het parfum Flowerbomb.

De ontwerpen zijn vanaf 2 september exclusief verkrijgbaar bij de Specsavers winkels in Nederland en kosten 199 euro per stuk.

Beeld: Via Specsavers / Alexander Sporre

Brillen
Specsavers
Viktor&Rolf