Viktor&Rolf lanceert lingerie capsule collectie met Frans merk Aubade

Hoe lingerie ontworpen door Viktor&Rolf eruit zal zien, is niet langer een vraag. Het bekende Nederlandse modeduo lanceert namelijk een capsule collectie met Frans lingeriemerk Aubade, zo meldt het merk in een persbericht.

De strik, een veel voorkomend onderdeel in de collecties van Viktor&Rolf, is een belangrijk element in de collectie. Zo is een strikmotief verwerkt in de collectie en zijn satijnen strikken aangebracht op de ontwerpen zowel aan de voorkant als achterkant van. De collectie bestaat uit negen stuks en is uitgevoerd in roze en zwart.

Viktor&Rolf lanceert lingerie capsule collectie met Frans merk Aubade

De samenwerking heeft niet alleen betrekking op damesmode, ook voor de heren zijn ontwerpen gemaakt. Verschillende Viktor&Rolf x Aubademen boxers met prints zoals strikken, hoge hoeden, wandelstokken en snorren.

“We werken graag met partners met specifieke kennis. Lingerie is een technisch universum en we hebben ons nog nooit in deze wereld begeven, we hebben deze kennis niet,” aldus Viktor&Rolf tijdens de lancering in Frankrijk waar FashionUnited FR aanwezig was. “Toen we in contact kwamen met Aubade zagen we deze samenwerking als een kans op dit universum in te stappen. Belangrijker nog, Aubade staat bekend om de kwaliteit van de items.”

Viktor&Rolf lanceert lingerie capsule collectie met Frans merk Aubade

De collectie is beschikbaar vanaf juni 2019 bij geselecteerde retail partners, Aubade winkels en de website van het Franse merk. De prijs van de items is nog niet bekend.

Beeld: Aubade

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN