Ga je volgend jaar trouwen en zoek je nog een stijlvolle bruidsjurk? Lees dan dit artikel om inspiratie op te doen. De ene jurk is immers de andere niet en je straalt het meest in een outfit die helemaal bij je past. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste trends voor trouwjurken in 2018. Zo vind je gemakkelijk die droomjurk waarin jij eruit zult zien als een plaatje.

De sierlijke trouwjurk

Wil je graag zo gracieus mogelijk jouw toekomstige echtgenoot tegemoet schrijden? Kies dan voor een sierlijke jurk met een elegante belijning. Een goed voorbeeld is een slank gesneden lange rok met een recht lijfje erboven. Deze combinatie is helemaal hip in het nieuwe jaar. Of kies voor een soepele cape die over je schouders gedrapeerd is. Dit geeft een dramatisch effect dat toch heel stijlvol kan zijn. Zorg dat de rest van je trouwkleding niet te opzichtig is en je straalt hiermee grote klasse uit.

De sexy bruidsjurk

Je trouwdag is ook hét moment om er onweerstaanbaar uit te zien voor je bruidegom. Kies daarom voor een verleidelijke jurk die op strategische plekken wat huid bloot laat. Dit kan ook heel subtiel gebeuren, bijvoorbeeld met een laser cut jurk. Hierbij zijn er stukjes stof met een laser uitgesneden om samen een prachtig patroon te vormen dat steeds wordt herhaald. Daaronder is je huid te zien. Maar je kunt ook kiezen voor een bruidsjurk die alleen op bepaalde plekken transparant is. Ook hiermee kies je voor een subtiel en verleidelijk effect. Ook de rug mag ontbloot worden in 2018. De nieuwste trouwjurken laten de rug vrij en versieren deze met sierlijke decoraties.

Kunstige trouwjurken

In 2018 zul je ook veel kunstige trouwjurken zien. Designers hebben duidelijk hun fantasie de vrije loop gelaten. Wil jij echt een bijzondere trouwjurk dragen op je trouwdag? Kies dan voor een bruidsjurk met bloemen in 3D. Ook levendige jurken met veertjes en franjes vragen de aandacht in het nieuwe jaar. Ben je dol op romantische lintjes en strikjes? Kies voor een jurk met extra veel of bijzonder grote varianten. Bruiden met een beetje lef laten met zulke kunstige trouwjurken een onuitwisbare indruk achter.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN