• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Welke fabriek is te vertrouwen en welke past het beste bij uw behoeften en kwaliteitseisen

Welke fabriek is te vertrouwen en welke past het beste bij uw behoeften en kwaliteitseisen

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Men of Orange heeft de wereld verkend, wat heeft geresulteerd in een hoogstaand productienetwerk dat de beste ingrediënten voor het succes van elk merk levert.

In hun showroom, gevestigd in Bentveld, vinden modemerken en premium kledingfabrikanten elkaar. De industrieel ogende voormalige garage biedt inspiratie en ondersteunt de innovatieve aanpak van Men of Orange in de mode-industrie. In de snel veranderende modewereld, met een groeiende vraag naar kortere doorlooptijden, langere betalingstermijnen, onder druk staande marges en relevante duurzaamheidseisen, biedt Men of Orange op maat gemaakte en concrete oplossingen voor elke kledingbehoefte.

Men of Orange is opgericht door oud-McGregor Fashion Group-collega's Koen Ellerbeck en Hein Barnhoorn, later aangevuld door Eefje Witvoet. Ze begonnen vanuit hun overtuiging om, schouder aan schouder, dus zo direct mogelijk, modemerken en geselecteerde fabrikanten te verbinden. Kort gezegd om vanuit een echt en transparant partnership merken te bouwen.

De drie partners brengen meer dan 25 jaar ervaring in de mode-industrie met zich mee en zijn begonnen met de ambitie om klanten te helpen bij het navigeren door de jungle van fabrikanten, geholpen door kennis en kunde die door de jaren heen is opgebouwd. Welke fabriek is te vertrouwen en welke past het beste bij de behoeften en kwaliteitseisen? Op basis van persoonlijke ervaring en langdurige partnerschappen biedt Men of Orange een uitgebreide selectie hoogwaardige productiepartners in alle productcategorieën. Fabrikanten die zich gedurende vele jaren onderscheiden met de beste en meest gewaardeerde modemerken ter wereld. Van Pima katoen uit Peru tot GOTS gecertificeerde partners in Portugal, Turkije en India, technische bovenkleding uit China en Vietnam en high-end pakken uit Egypte. Men of Orange is over de hele wereld aanwezig. Het beste wat deze fabrikanten kunnen produceren, wordt getoond in hun showroom in Bentveld.

Men of Orange werkt enkel rechtstreeks met geselecteerde fabrikanten en geheel zonder tussenkomst van kostenverhogende agenten en heeft een uitgebreid netwerk van partners voor design, branding, logistiek en merk ontwikkeling. Zij maken het verschil door hun klanten op alle vereiste gebieden te kunnen ondersteunen. Van het adviseren van het neerzetten van een totaalconcept, sourcing & buying tot het inzetten van de volledige marketingmix in het klanttraject.

Geïnteresseerd? Kom langs voor een persoonlijke ontmoeting en een echt vers gezette kop koffie. Kijk op menoforange.nl voor meer informatie.

De meest recente Men of Orange case betreft het nieuwe surfmerk; ‘Cape May’. Een concreet voorbeeld van het totaal proces uitgevoerd door het team van Men of Orange. Van ontwikkeling tot ondersteuning in de winkel; hiermee steunde Men of Orange Cape May-oprichter Paul Vonkeman bij ontwerp, inkoop, productie, logistiek en marketingexpertise. Vanaf Mei 2019, is dit nieuwe surfmerk gelanceerd in 30+ winkels. De collectie voor volgend seizoen is ook alweer in ontwikkeling.

Great Fashion begint in Bentveld ...

Men of Orange
Partner Content