• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Wrangler werkt opnieuw samen met Peter Max

Wrangler werkt opnieuw samen met Peter Max

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na de speciale jubileumcollectie met Peter Max afgelopen voorjaar, lanceert Wrangler deze herfst opnieuw een samenwerkingscollectie met de Amerikaanse kunstenaar. De lijn is vanaf 11 september verkrijgbaar in de Rode Winkel in Utrecht en online, laat een woordvoerder aan FashionUnited weten.

De collectie is ontworpen in retro- en westernstijl en bevat onder andere een lange en korte broek, een vierkantvormige jas en T-shirts en truien met opdrukken van Wrangler’s logo. De pasvormen zijn geïnspireerd op items uit eerdere collecties van het denimmerk, maar bevatten nu moderne elementen. Het gebruik van contrasterende kleuren en bijzondere materiaalcombinaties herinnert aan Wrangler’s iconische stijl van de jaren ‘70.

Aan de collectie zijn bovendien twee nieuwe jeans modellen toegevoegd, namelijk de retro slim spijkerbroek voor heren en een straight cut jeans voor dames.

Wrangler bestaat 70 jaar en dat werd afgelopen voorjaar al gevierd met de speciale Wrangler x Peter Max-jubileumcollectie, die was geïnspireerd op de jeugdcultuur uit de jaren ‘70, de ‘Summer of Love’. De kleine collectie bestond uit veel gekleurde items en grafische opdrukken en prints, en was net als de herfstcollectie gebaseerd op iconische modellen.

Beeld: Wrangler Facebook

peter max
Wrangler