• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zara lanceert sportmodelijn

Zara lanceert sportmodelijn

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

In navolging van onder meer Mango, Forever21, Urban Outfitters en Primark ziet ook Zara brood in sportmode. De Spaanse fast fashion retailer lanceert volgende maand een sportmodelijn.

De limited edition collectie, genaamd Zara Sport, bestaat uit sportmodebasics als tops, shorts en sportbeha's voor fitness, hardlopen, tennis, yoga en pilates. De items zijn gemaakt van zogenoemde high performance stoffen die ademend vermogen en de regulatie van lichaamstempertuur moeten garanderen tijdens een workout. De collectie bevat eveneens een aantal badmode stijlen en sportaccessoires als waterflessen, yogamatjes en sneakers.

Zara Sport is vanaf 10 maart bij geselecteerde winkels wereldwijd verkrijgbaar. De collectie is ook te koop via de online shop. Verkoopprijzen zijn nog niet bekend.

Sinds 2012, het jaar dat de Olympische Spelen in London plaatsvonden, storten modeontwerpers en retailers zich op sportmode. In de afgelopen breidde internationale retailers Weekday, Mango, H&M, Bershka, Forever21, Urban Outfitters en Primark hun collectie uit met sportkleding.

Inditex
Sportkleding
sportmodelijn
Zara