• Home
  • Nieuws
  • Podcast
  • Podcast serie Koplopers in fashion: in gesprek met Loop.a life & Rhumaa

Podcast serie Koplopers in fashion: in gesprek met Loop.a life & Rhumaa

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Annet Goede, eigenaar van Cream PR en initiator van platform All Goods, heeft een podcast serie gelanceerd ‘Koplopers in fashion’. Ze bespreekt met haar gasten hoe het gesteld is met de duurzaamheid in de kledingindustrie. “Circulaire mode wat is dat eigenlijk? Wanneer is een merk vanuit de kern duurzaam? Wat maakt een merk echt duurzaam en hoe herken je dat?,” dat zijn vragen die Goede stelt in de introductie van de podcast, aflevering twee.

Goede gaat in gesprek met Ellen Mensink, oprichter en eigenaar van het Amsterdamse modelabel Loop. a life. Het merk werkt met afgedankte kleding uit kledingcontainers en industriële restanten.

Ook de eerste aflevering van Koplopers in fashion kunt u hieronder beluisteren. Daar is Daniel Beernink, oprichter en CEO van Rhumaa te gast.

De afleveringen duren 30 minuten.

"AllGoods is een nieuw opgericht platform, “dat het gehele jaar door verschillende activiteiten ontwikkelt, met als doel: het creëren van impactvolle public relations binnen het vakgebied textiel en fashion, rondom circulariteit, duurzaamheid en inclusiviteit,” zo meldt AllGoods in een persbericht. Het grote doel van het platform is bewustwording en gedragsverandering bij de consument.

Bron: Podcast Koplopers in fashion

all goods
cream pr
Duurzaamheid
Ellen Mensink
Koplopers in fashion
Loop.a Life
Rhumaa