Een jaar na de lancering heeft het loyaliteitsprogramma van Hema in Nederland 3 miljoen leden, zo meldt de keten. “De verwachting is dat de ‘meer Hema’ klantenpas in 2019 zal worden geïntroduceerd in het buitenland,” aldus een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Al binnen een maand na de introductie verzamelde Hema 1 miljoen gebruikers. Eenderde van alle leden koos voor een digitale klanten pas in de Hema-app, de rest ging nog voor een klassieke fysieke pas. In de eerste maand werden al 150.000 vouchers ingeleverd. “Er wordt inmiddels volop gebruik gemaakt van de ‘meer Hema’ vouchers, zo hebben veel van onze klanten genoten van een gratis tompouce op hun verjaardag,” aldus de vertegenwoordiger. Uitspraken over de verkoopcijfers die met de klantenpas gemoeid zijn, worden niet gedaan.

Het loyaliteitsprogramma zal dit jaar verder worden geoptimaliseerd. Op dit moment verzamelen klanten met een klantenpas met elke aankoop punten. Deze punten kunnen ingeleverd worden door middel van voucher die op de pas of in de app geladen kunnen worden. Klanten kiezen hierdoor op welke producten ze kortingen krijgen en dit aanbod wordt elke maand vernieuwd.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN