• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Ace & Tate in zee met Bijenkorf

Ace & Tate in zee met Bijenkorf

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Amsterdamse brillenmerk Ace & Tate gaat een tijdelijke shop-in-shop openen in zeven filialen van de Bijenkorf. De concession store zal van 25 februari tot en met 7 april open zijn.

Eerder had Ace & Tate al een pop-up store in Berlijn. Net als toen heeft het brillenmerk samengewerkt met het Berlijnse design bedrijf New Tendency, voor de vormgeving van het winkelconcept.

"Ik ben trots dat we als jong Amsterdams merk benaderd zijn door een vooraanstaand retailhuis als de Bijenkorf. Voor Ace & Tate luidt deze samenwerking een volgende fase in en we kijken ernaar uit om een voor ons nieuwe doelgroep te bereiken," zegt Mark de Lange, oprichter van Ace & Tate in een persbericht.

Ace & Tate werkt vooral online en wil zo een ommekeer in de brillenwereld veroorzaken. Het merk slaat de tussenpersonen, zoals opticiens, franchisenemers en retailers, over, zodat zij hoge kwaliteit zelfgemaakte monturen kunnen aanbieden. Voor 98 euro heb je een complete bril. De Lange kwam op het idee voor Ace & Tate, nadat hij geconfronteerd werd met de kosten en het gedoe dat komt kijken bij de aanschaf van een bril.

ace&tate
De Bijenkorf