Modeketen Open32 heeft een deal gesloten met het bedrijf Afterpay, zodat consumenten die winkelen in de fysieke modezaak pas na een maand hoeven te betalen. Open32 wil deze service, omdat op internet achteraf betalen één van de populairste betaalmethodes is. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

In alle 65 winkels van Open32 zal de nieuwe service worden ingevoerd. Wie gebruik wil maken van achteraf betalen heeft wel een klantenkaart nodig en een geldig identiteitsbewijs. Twee weken na de aankoop krijgen consumenten een digitale factuur van Afterpay. Vervolgens geldt een betaaltermijn van veertien dagen.

“Shoppen wordt weer een feestje, zoals het bedoeld is,” zegt Menno Dings, marketing manager van Open32's moederbedrijf, de B32 Groep. “De toekomst van retail draait om persoonlijke aandacht en service: achteraf betalen is een extra service voor onze klant. De klant wordt beloond voor zijn loyaliteit aan onze winkels, kan eenvoudig zijn aankopen doen en achteraf betalen binnen de gestelde betaaltermijn. Daarnaast kunnen wij met achteraf betalen zorgen voor een betere omzetspreiding."

Afterpay zegt vaker te gaan samenwerken met fysieke winkels het komende jaar. Het bedrijf spreekt van 'landelijke retail ketens'. Om welke bedrijven het gaat is niet bekend gemaakt.

Open32 heeft 65 winkels in het midden, oosten en zuiden van Nederland, in België en Duitsland. De modeketen verkoopt collecties van merken als G-Star, Dept, Replay, Vero Moda, Hilfiger Denim en Diesel, voor zowel dames als heren.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN