• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Activewear e-tailer Fashercise opent permanente winkel in Londen
Activewear e-tailer Fashercise opent permanente winkel in Londen

Retail

Activewear e-tailer Fashercise opent permanente winkel in Londen

Door Esmee Blaazer

16 jul. 2019

Sportmode e-tailer Fashercise gaat een permanente winkel openen in Londen. Na succesvolle pop-ups in de Britse hoofdstad, vestigt de online retailer, die sportmode van onafhankelijke labels wereldwijd aanbiedt, zich permanent in winkelgebied Seven Dials. Dat heeft het bedrijf aangekondigd via een persbericht, in handen van onze Britse correspondent, en wereldkundig gemaakt via social media kanalen.

Onze Britse correspondent schrijft dat de nieuwe locatie, een pand op 46 Monmouth Street, niet alleen de (permanente) winkel zal huizen, maar ook het kantoor en 'experimentele ruimte' voor brand takovers (oa. trunk shows en talks).

Alexandra Vanthournout, managing director van Fashercise, zegt in een persbericht, in handen van FashionUnited.uk: "We hebben voor onze eerste permanente winkel Seven Dials, een aantrekkelijke locatie met veel winkelend publiek gekozen, zodat onze trouwe klanten onze fantastische activewear labels persoonlijk kunnen leren kennen."

Op de website van de online retailer, is te lezen dat de showroom - op het Fashercise HQ op Amwell Street - dicht is nu de opening van de eerste flagshipstore in augustus wordt voorbereid.

Het e-commerce platform Fashercise biedt sportmode en accessoires aan van merken als LNDR, Varley, Dear Kate, Pointe Studio and Daquïni, en bekendere namen als Adidas by Stella McCartney, Arkk Copenhagen en Khloe Kardashian's Good American. In 2018 breidde Fashercise zijn maatrange verder uit - door de Curve labels Rainbeau en Day/Won aan het assortiment toe te voegen. De e-tailer biedt kleding aan in de maten XS tot 5XL. Via de webshop zijn ook bokshandschoenen te koop van het Nederlandse modemerk Fabienne Chapot.

Fashercise was oorspronkelijk een fashion en fitness blog. Oprichters zijn de in Belgie geboren, maar in Londen gevestigde Alexandra Vanthournout en Camille Roegiers. Vanthournout zat ook achter het modeblog Alex Loves.