• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • All4running introduceert 24/7 click & collect punt in Alkmaar

All4running introduceert 24/7 click & collect punt in Alkmaar

Door Saraï van Well

13 aug. 2019

Retail

E-commercebedrijf All4running heeft de achterzijde van haar flagshipstore in Alkmaar uitgebreid met een click & collect punt waar klanten 24/7 hun bestellingen kunnen ophalen. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

All4running opende in april dit jaar haar compleet vernieuwde flagshipstore in Alkmaar. De achterzijde van dit pand heeft het bedrijf inmiddels uitgebreid met gepersonaliseerde lockers van de Buren. Daar kunnen klanten bestellingen ophalen die zij online, offline óf bij andere webshop hebben geplaatst. De lockers zijn beschikbaar in verschillende formaten en voorzien van een bedieningsscherm, stelt het bedrijf in het persbericht. Voor de 24/7 click & collect wordt onder andere samengewerkt met bezorgdienst DHL.

Tom Bellord, storemanager van All4running in het persbericht: “Zoals er online 24/7 besteld kan worden, hebben ook onze fysieke winkels niet alleen tijdens openingstijden een functie. Ze zijn verzamelpunten voor lopers. Deze pilot met de Buren sluit perfect aan op de vernieuwende werkwijze in onze Shoe Advisor Stores. Bij het aanmeten van hardloopschoenen gaan we uit van ons online assortiment en dus niet langer van de toevallig in de winkel aanwezige kleuren en modellen.”

All4Running heeft ook winkels in Amsterdam en Den Haag.

Foto: All4running

All4Running
Click&Collect