Kijken: de vernieuwde flagshipstore van All4Running

“Met deze winkel zetten we een nieuwe standaard voor running retail,” aldus winkelmanager Tom Bellord van All4Running in het persbericht. Het bedrijf heeft de flagshipstore in Alkmaar compleet vernieuwd en zich daarmee voorbereid op de toekomst.

Kijken: de vernieuwde flagshipstore van All4Running

“We laten online en offline echt naadloos op elkaar aansluiten,” aldus het persbericht. “Mensen kunnen bij ons terecht voor een gratis en unieke loopanalyse. Voor de keuze van de meest geschikte schoenen kijken we niet meer naar de toevallig in de winkel aanwezige voorraad, maar selecteren we uit onze grote online voorraad. Zo kunnen onze klanten zelfs hardloopschoenen kiezen in de kleur die hen het meest bevalt.”

Kijken: de vernieuwde flagshipstore van All4Running

Aan de achterzijde van het pand zijn kluisjes gevestigd waar klanten 24 uur per dag hun bestelling uit de winkel of webshop kunnen ophalen. Binnen in de winkel is ook een wand met kluisjes te vinden, maar heeft een ander doel. In de kluizen in het pand kunnen lopers hun spullen in de winkel opbergen en vervolgens een training door Alkmaar starten. “We gaan hardlopers een compleet nieuwe ervaring bieden. Niet alleen door ons uitgebreide aanbod aan hardloopschoenen, -kleding en -elektronica, maar ook door vernieuwende meettechnieken en het specialisme van onze medewerkers.”

Kijken: de vernieuwde flagshipstore van All4Running

All4Running heeft ook winkels in Amsterdam en Den Haag.

Beeld: All4Running

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN