Amazon Fashion opent op 23 oktober zijn eerste pop up winkel in Baker Street in Londen. Het wordt de eerste winkel van de techgigant in Europa. De winkel met een vloeroppervlakte van ruim 3000 vierkante meter biedt een selectie heren- en dameskleding van zijn eigen merken en modelabels als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Filippa K en Vans. Dit maakt Amazon bekend in een persbericht. De tijdelijke opening volgt op het debuut van de Amazon Fashion-winkel in New York die vorige maand werd gelanceerd.

De retailreus deelt via het persbericht dat de tijdelijke winkel iedere dag zijn collecties aanpast naar thema, er iedere dag nieuwe activiteiten gepland staan en de consument er steeds nieuwe ervaringen op kan doen. Via de Amazon Fire Tablets zijn er ‘persoonlijke stylisten’ beschikbaar om de consument van antwoorden te voorzien.

Als onderdeel van Amazons omnichannelstrategie is het mogelijk de kleding in de winkel aan te schaffen of om de kleding naar een ander adres of Amazon ‘locker’ te sturen.

De pop-upwinkel aan Baker Street 35 in Londen is van 23 tot en met 27 oktober geopend.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN