• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Another-Label en Mud Jeans bundelen hun krachten voor een duurzame capsulecollectie

Another-Label en Mud Jeans bundelen hun krachten voor een duurzame capsulecollectie

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Another-Label en Mud Jeans bundelen hun krachten voor een duurzame capsulecollectie. Op de foto is model Vera van Erp te zien. Credits: Another-Label x Mud Jeans

De Nederlandse modemerken Another-Label en Mud Jeans gaan een langdurige samenwerking aan, aldus een persbericht. De eerste collectie bevat enkel denim mode. Modemerk Another-Label en B Corp denim merk Mud Jeans vinden duurzaamheid belangrijk, “dus was het een logische keuze om de handen ineen te slaan met,” aldus het persbericht.

Another-Label zorgt voor trendy ontwerp, en het duurzame productieproces is uitbesteed aan het Mud Jeans team. Lotte Lampe, oprichter van Another-Label deelt: "De synergie tussen Another-Label en Mud Jeans illustreert de kracht van het bundelen van kennis en ervaring. Samenwerken brengt niet alleen een geweldige capsule collectie, maar ook een bundeling van een duurzame visie die de toekomst heeft."

De collectie bestaat uit vijf denim styles, en zijn beschikbaar in slechts twee kleuren, gebroken wit en lichtblauw. De selectie belichaamt de stijl van Another-Label. Te weten: populaire designs, zoals een jumpsuit, het gilet en een cropped denim jas met korte mouwen. Op de campagne foto’s is Nederlands model Vera van Erp te zien.

De collectie is verkrijgbaar vanaf januari 2024 op de websites van Another-Label en Mud Jeans in de winkels.

Credits: Another-Label x Mud jeans
Credits: Another-Label x Mud jeans
Promotion

Lees meer over Another-Label op de merkpagina

Promotion

Lees meer over Mud Jeans op de merkpagina

Another Label
Duurzaamheid
MUD Jeans