Antwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measure

De gerenoveerde Boss-winkel in Antwerpen is de eerste in de Benelux die het made to measure concept van Hugo Boss heeft. De winkel kan nu klanten ontvangen in een ‘intieme omgeving waarin ze alle aandacht krijgen van een made to measure specialist’, aldus het persbericht.

Klanten kunnen kiezen uit 250 stoffen en alle details kunnen aangepast worden. Om het pak nog unieker te maken, wordt de handtekening van de klant in het pak gezet door middel van een lasertechniek aan de binnenkant van het jasje en in de tailleband. Klanten die interesse hebben in de service kunnen een afspraak maken door contact op te nemen met de winkel.

Alle pakken worden gemaakt in Duitsland op het Hugo Boss hoofdkwartier in Metzingen, aldus het bericht. Bekijk de eerste beelden van de winkel hier.

Antwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measureAntwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measureAntwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measureAntwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measureAntwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measureAntwerpse Boss-winkel eerste in de Benelux met made to measure

Beeld: Hugo Boss

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN