Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis: voortaan geldt dat in Nederland en België ook voor bestellingen van Asos. Fashionnetwork meldt dat na landen als Groot-Brittannië, Australië en Spanje, de Britse online moderetailer de next-day delivery service ook voor Nederlandse en Belgische consumenten beschikbaar stelt.

Voor 18,99 euro per jaar kunnen Asos-klanten in Nederland en België zich aansluiten bij de dienst genaamd Asos Premier Delivery. De e-tailer hanteert daarbij geen minimale bestelwaarde voor de mogelijkheid tot een snelle levering thuis of bij een pick-up point. Degenen die zich niet aanmelden voor de service, moeten voor een gratis standaard levering minimaal 21,10 euro besteden. Om een bestelling de volgende werkdag te laten bezorgen, betaalt een niet-aangesloten klant 12,70 euro.

De service is vooralsnog niet beschikbaar op de Nederlandse Waddeneilanden. Hier kunnen klanten alleen nog kiezen voor standaard levering, waarbij het ongeveer drie dagen duurt voordat een bestelling wordt bezorgd.

Asos introduceerde Premier Delivery onlangs ook in Oostenrijk, Denemarken, Ierland en Zweden.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN