• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Asos lanceert online pasvorm-tool

Asos lanceert online pasvorm-tool

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

’ Is dit wel de goede maat?’ De eeuwige struggle tijdens online winkelen is onder andere de vraag of de juiste maat wel besteld wordt. Consumenten bestellen hierdoor bijvoorbeeld een maat groter én kleiner bij de oorspronkelijke bestelling, maar bij Asos hoeft dit niet langer. De e-tailer lanceert namelijk een speciale online pasvorm-assistent.

“Een slimmere manier om meteen de juiste maat te vinden”, aldus het persbericht. De tool is getest op de website en de mobiele website en wordt nu wereldwijd uitgerold. Op de productpagina’s worden gepersonaliseerde maat aanbevelingen gegeven, nadat de gebruiker via fit analytics en drie losse vragen de voorkeuren aangeeft.

“We willen doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd meteen de juiste maat ontvangen. Dit is waar de Pasvorm-assistent haar waarde toevoegt, we kunnen nu gepersonaliseerde maat aanbevelingen doen voor al onze Asos-collecties, exclusieve labels en mode favorieten,” aldus Any Berks, digital product directeur bij Asos, in het persbericht.

Hoofdbeeld: Facebook Asos, Beeld: Asos

Asos
pasvorm
pasvorm-assistent